HULP OP AFSTAND
Office 365 voor uw bedrijf

De overgang naar werken in de cloud kan voor vele bedrijven een hele stap zijn, waarbij Accel u kan begeleiden. Met onze jarenlange ervaring in de ICT-sector zijn wij een professionele en stabiele organisatie die iedere klant een oplossing op maat kan bieden. Accel geeft u de garantie dat wij alles volgens de internationale regels doen. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Bedrijven die in de cloud willen gaan werken, zijn voor een efficiënte ICT-oplossing bij Accel aan het juiste adres.

Cloud voor bedrijven: Accel biedt verschillende oplossingen voor wereldwijd bereik

Werken in de cloud is voor veel bedrijven ideaal. Overal ter wereld heeft u toegang tot uw desktopomgeving. Daardoor kan u thuis, op kantoor en op verplaatsing beschikken over al uw documenten, e-mails, applicaties en nog veel meer. Op het gebied van de cloud kan Accel uw KMO met verschillende oplossingen van dienst zijn. Met Office 365 kan u altijd en overal gebruik maken van uw e-mail in de cloud en Office-programma’s. A-Cloudbackup maakt een back-up van uw gegevens op een externe locatie, zodat uw gegevens niet verloren kunnen gaan bij een brand of overstroming. Ook kan u kiezen voor Awingu Smart Global Office en een telefooncentrale in de cloud.

Professionele ICT-partner voor werken in de cloud

Bedrijven die willen gaan werken in de cloud en nog op zoek zijn naar een professionele partner voor ondersteuning, kunnen contact opnemen met Accel via het telefoonnummer 03 460 35 35.