HULP OP AFSTAND
Office 365 voor uw bedrijf

Wanneer u uw IT-support geheel uit handen wilt geven, dan treedt Accel op als ICT- beheerder voor uw KMO. Bij Accel zijn wij specialist op het gebied van ICT-dienstverlening, wat u geheel of gedeeltelijk kunt uitbesteden aan ons team van specialisten.

Accel: uw ICT-beheerder op het gebied van IT-support

Accel regelt allereerst uw IT-support. Daarnaast breiden wij de IT-infrastructuur van uw KMO uit en zorgen wij voor een algehele verbetering van die IT-infrastructuur. Ook beheren wij diverse communicatieplatforms voor uw KMO. Wij regelen alle abonnementen voor internettoegang, internetbeveiliging, het opslaan van data en telefonie. Wilt u zich dus geen zorgen hoeven maken over het instellen van firewalls, token authenticatie, business continuïteit, anti-spam oplossingen, antivirus oplossingen, back-up, virtualisatieprojecten en desktopvirtualisatie; Accel treedt op als uw ICT-beheerder. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over IT-problemen, IT-infrastructuur of IT-veiligheid en zorgen we dat dit voor u in de gaten wordt gehouden. U kunt zich dan geheel richten op de bedrijfsprocessen.

Diensten van Accel

Bij Accel bieden wij verschillende services die wij als ICT-beheerder op ons nemen:

  • Managed services contracten;
  • KMO cloud oplossingen;
  • IT-service desk;
  • IT-audits;
  • IT-veiligheid;
  • IT-monitoring.

Wilt u meer informatie opvragen over onze services? Of wilt u advies over de mogelijkheden voor uw KMO? Neem dan contact op met Accel, regio Antwerpen, via ons contactformulier of bel even naar +32 3 460 35 35.