HULP OP AFSTAND
Office 365 voor uw bedrijf

Accel is gespecialiseerd op het gebied van ICT-dienstverlening. Wij bieden efficiënte IT-oplossingen, specifiek aangepast aan de wensen van KMO-bedrijven. Zo helpen wij u met het vinden van de juiste IT-service oplossingen, voeren wij projecten ter verbetering of uitbreiding van de IT-infrastructuur uit en beheren wij het communicatieplatform voor de KMO.

Accel: ICT-dienstverlening op maat voor de KMO

Accel helpt KMO’s bij het veiliger en beheersbaarder maken van de IT-omgeving. De ICT-dienstverlening van Accel omvat onder andere het installeren van antivirus oplossingen en anti spam oplossingen, uitvoeren van een back-up, business continuïteit, desktop virtualisatie, installatie van firewalls, token authenticatie en virtualisatieprojecten. Bij Accel bieden wij verschillende services:

  • Managed services contracten;
  • IT-service desk;
  • IT-veiligheid;
  • KMO cloud oplossingen;
  • IT-audits;
  • IT-monitoring.

Accel biedt u de mogelijkheid uw IT-support geheel uit handen te geven aan onze specialisten. Zo kunt u zich richten op uw KMO, en hoeft u niet na te denken over het beveiligen van uw IT-omgevingen. Wij zorgen dan dat uw IT-omgeving veilig en makkelijk beheersbaar wordt.

Wij streven naar de beste kwaliteit

Accel draag kwaliteit hoog in het vaandel. Ook zorgen we dat ons kwaliteitsmanagementsysteem continu blijft verbeteren. Daarbij vinden wij het enorm belangrijk om de kwaliteitsverwachtingen van de klant in acht te nemen. Wilt u meer informatie over de ICT-dienstverlening van Accel? U kunt contact opnemen via ons contactformulier of u kunt ons bellen op het volgende telefoonnummer: +32 3 460 35 35.