HULP OP AFSTAND
Office 365 voor uw bedrijf

Is uw KMO nog up-to-date op het gebied van internet beveiliging? Accel, gevestigd in de regio Antwerpen, biedt diverse IT-service oplossingen voor KMO’s, waaronder het onder controle houden van internet beveiliging. Wij helpen u met het ontwikkelen van een veilige IT-omgeving en we zorgen ervoor dat die veilige IT-omgeving vervolgens goed te beheersen is.

Accel: specialist in internet beveiliging voor de KMO

Accel biedt verschillende diensten, zoals desktop virtualisatie, virtualisatieprojecten, antivirus-oplossingen, anti-spam, business continuïteit, back-up, token authenticatie en installatie van firewalls. Op het gebied van internet beveiliging voor de KMO biedt Accel:

  • Managed anti-virus: Accel zorgt er met managed anti-virus voor dat u werkt met het meest recente antivirus pakket.
  • KMO security plan: Accel helpt u met het opzetten van een security plan, waarbij zowel de interne IT-dreigingen (zoals het regelen toegang tot accounts) als de externe IT-dreigingen (zoals cybercriminaliteit) in acht worden genomen. Accel installeert anti-spam back-up, anti-virus back-up en firewalls en controleert of deze maatregelen werken.
  • Back-up en continuïteit van data: back-up van uw data is extreem belangrijk wanneer u snel weer aan het werk wilt kunnen als de IT-infrastructuur ermee ophoudt. Accel biedt veilige back-up oplossingen die ervoor zorgen dat u altijd weer snel aan de slag kunt. U kunt kiezen voor een Business continuity server, waarbij uw data automatisch wordt opgeslagen, maar bij Accel is het ook mogelijk te kiezen voor een back-up oplossing op maat.
  • Firewall beveiliging: met de firewall bescherming van Accel worden virussen en spam buiten het netwerk gehouden en wordt u beschermd tegen ongewenst verkeer.

Neem contact op via het contactformulier

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Accel op het gebied van internet beveiliging? Of wilt u meer informatie over de andere mogelijkheden van Accel op het gebied van ICT- dienstverlening? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of via +32 3 460 35 35.