HULP OP AFSTAND
Office 365 voor uw bedrijf

Voor al uw IT-ondersteuning moet u bij Accel zijn. Accel biedt een diversiteit aan IT-service oplossingen voor de KMO-bedrijven. Ons team van specialisten zorgt voor uitbreiding of verbetering op het gebied van IT-infrastructuur, beheert het communicatieplatform en installeert programma’s met betrekking tot IT-beveiliging. Het systeembeheer en de IT-support kan dan ook geheel of gedeeltelijk worden uitbesteed aan ons gespecialiseerde team.

IT-ondersteuning bij Accel: managed services contracten

Bij Accel bieden wij diverse managed services contracten. Wanneer u kiest voor een managed service contract bij Accel, helpt ons team van specialisten u op het gebied van IT-ondersteuning. Wij bieden verschillende soorten contracten, wat inhoudt dat u precies kunt kiezen in hoeverre u IT-ondersteuning voor uw KMO wilt uitbesteden:

  • Wise: u betaalt een vast maandelijks bedrag voor het onderhoud van de IT-infrastructuur en u kunt gratis gebruik maken van de IT-service desk bij storingen.
  • Magic: de Wise-formule uitgebreid met managed anti-virus, Microsoft Office ondersteuning en periodieke technische bezoeken.
  • Smart Credits: de werkzaamheden van Accel worden in mindering gebracht in aantal credits die u op voorhand koopt.
  • Incidental: bij een vraag of storing kunt u contact opnemen met de service-desk, u betaalt daarna de kosten die wij hebben gemaakt.
  • Op maat: de consultants van Accel creëren een IT-service oplossing specifiek voor uw KMO.

Neem nu contact op

Heeft u behoefte aan IT-ondersteuning? Accel, gevestigd in de regio Antwerpen, helpt u bij het kiezen van het juiste contract. U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier of u kunt bellen naar +32 3 460 35 35.