HULP OP AFSTAND
Office 365 voor uw bedrijf

Iedere KMO die in de cloud wil gaan werken schakelt de hulp in van Accel, een ICT-bedrijf dat werkzaam is in de regio Antwerpen en de Kempen. Accel is gespecialiseerd in Efficiënte ICT-oplossingen op maat voor KMO ’s. Wij helpen bij het werken in de cloud, maar ook de ICT-infrastructuur van uw bedrijf kunnen wij uitbreiden of verbeteren. Zo wordt uw ICT-omgeving weer veilig en makkelijk te beheren. Voor het KMO in de omgeving van Antwerpen bieden wij verschillende diensten aan om de overstap te maken naar werken in de cloud.

Iedere KMO kan voordelig in cloud werken met hulp van Accel nabij Antwerpen

Maak uw KMO nabij Antwerpen nog gebruik van een klassieke ICT-installatie en zou u graag in de cloud willen werken? Dan is Accel het bedrijf dat u daarbij kan helpen. Wij bieden tegen scherpe prijzen diverse clouddiensten aan:

  • A-Cloudbackup: veilige snelle en betrouwbare back-up van gegevens;
  • Awingu Smart Global Office: een virtueel platform voor applicaties op tablets, smartphones en pc’s;
  • Office 365: alles-in-één-service voor mondiale toegang tot e-mail en Office-programma’s;
  • Telefooncentrale in de cloud: flexibele telefonie-oplossing zonder startinvestering.

U kan bij Accel precies aangeven waar u allemaal gebruik van wenst te maken. Onze vakkundige werknemers zorgen er vervolgens voor dat uw KMO in de buurt van Antwerpen in een mum van tijd kan starten met werken in de cloud. Wilt u gebruik maken van de diensten van Accel of heeft u vragen over de cloud? U kan ons bereiken op 03 460 35 35.