HULP OP AFSTAND
Office 365 voor uw bedrijf

Wanneer u met Microsoft Office 365 wilt gaan werken en u hulp zoekt bij het implementeren van deze nieuwe manier van werken, dan moet u bij Accel zijn. Accel is al 25 jaar expert op het gebied van de beveiliging voor de IT-infrastructuur van KMO’s. Accel biedt u de mogelijkheid uw IT-support geheel uit handen te geven aan ons team van specialisten. Wij bieden diverse IT-service oplossingen op het gebied van uw IT-infrastructuur, zoals het werken in de cloud. Daarbij schakelt u Accel in als uw hulp bij het beginnen werken met Microsoft Office 365.

Accel: uw Microsoft Office 365 hulp

Met Microsoft Office 365 hebben alle werknemers toegang tot dezelfde programma’s, en is er ook de mogelijkheid beveiligde toegang te verlenen tot bestanden. Het is dan mogelijk vanaf elke locatie en op elk apparaat te werken. Accel biedt Microsoft Office 365 aan en zorgt er daarbij voor dat alle applicaties en bestanden worden opgeslagen in een goed beveiligde cloud omgeving van Accel.

Veilige online werkomgeving

Wilt u met uw KMO in de cloud gaan werken en wilt u de hulp van Accel inschakelen voor het opzetten van een veilige omgeving met de software van Microsoft Office 365? Contact opnemen met Accel, gevestigd in Edegem, Herentals en Minderhout in de regio Antwerpen, kan via ons contactformulier, maar u kunt ook contact opnemen door te bellen naar +32 3 460 35 35.