HULP OP AFSTAND
Office 365 voor uw bedrijf

Omdat steeds meer bedrijven online met bestanden werken, is het verstandig ook een online back up van die bestanden te maken. Voor zo’n online back up, of advies over het maken van online back ups, kunt u Accel inschakelen. Accel begeleidt al meer dan twintig jaar KMO’s met het opstellen van een veilige IT-infrastructuur.

Online back up oplossingen: snel terug aan het werk met de oplossingen van Accel

Accel brengt bij het opstellen van een veilige infrastructuur allereerst de veiligheidsrisico’s van een KMO in kaart. Daarna geeft Accel oplossingen voor die risico’s. Met het werken in de cloud, waarbij u gemakkelijk op elke plek en vanaf elk apparaat kunt werken en alle bestanden op één plek toegankelijk zijn, is het verstandig regelmatig een online back up te maken. Accel biedt diverse back up oplossingen, zoals business continuity server, backupserver en back up op maat. Accel biedt de mogelijkheid tot het maken van lokale back ups, maar we bieden ook de mogelijkheid tot het uitbreiden van uw back up beleid met een A-Cloudbackup.

A-Cloudbackup

Met de A-Cloudbackup weet u zeker dat u in geval van nood een online back up heeft op een andere locatie. In dat geval bent u uw data nooit kwijt en kunt u zo snel mogelijk weer aan het werk. Wilt u uw databestanden online beveiligen? Dan kunt u bij Accel de A-Cloudbackup gemakkelijk laten maken. Heeft u vragen over de back up oplossingen van Accel of wilt u informatie over de andere diensten die Accel biedt? Dan kunt u contact opnemen door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar +32 3 460 35 35. Wij zijn gevestigd in de regio Antwerpen.