REMOTE SUPPORT

IT-bedrijf

Home / IT-bedrijf
IT-bedrijf in Edegem, Herentals en Minderhout

Full service IT-bedrijf

Accel is een full service IT-bedrijf. Wij leveren IT-diensten aan bedrijven over heel Vlaanderen. U kan bij Accel terecht voor alle aspecten van IT. Wij staan u bij vanaf de analyse tot en met de implementatie van uw project en de service achteraf.

IT-bedrijf met verschillende specialisaties

Voor de meeste van onze klanten doet Accel het volledige IT-beheer. Dit wil zeggen nieuwe installaties, cloud projecten, Office 365, Awingu implementaties, server projecten, security audits, managed firewalls,... Accel werkt als uw externe IT-partner die u in alle projecten bijstaat. Daarnaast beschikt ons IT-bedrijf over een zeer grote service desk, die alle storingen voor u voorkomt of oplost, vanop afstand als dat kan of ter plaatse als dat moet.

Meerdere vestigingen

Ons IT-bedrijf heeft 3 vestigingen in de provincie Antwerpen (Edegem, Herentals en Minderhout). Hoewel de meeste interventies tegenwoordig vanop afstand plaatsvinden, is het met de huidige verkeersperikelen soms toch handig om verschillende uitvalsbasissen te hebben. U wil toch ook graag uw IT-bedrijf dichtbij als de nood het hoogst is.

Onze IT-services

Accel biedt een zeer uitgebreid assortiment aan IT-diensten aan. U kan deze bekijken in onze sectie IT-services.