REMOTE SUPPORT

Accel infrastructuur en software partners

Home / IT-infrastructuur voor KMO's / Accel infrastructuur en software partners
Accel infrastructuur en software partners

Accel partners

Op deze pagina vindt u een overzicht van bedrijven waar Accel een strategisch partnership mee heeft.

Accel is Altaro Gold Partner

Altaro

Altarois een ontwikkelaar van eenvoudig te gebruiken en betaalbare back-up software voor de KMO.Altarois gespecialiseerd in back-up voor virtuele omgevingen, zoals Hyper-V en VMware. ... AltaroVM Backup biedt betrouwbare, gemakkelijke en betaalbare back-up.
www.altaro.com

Archie

CRM is geen sinecure. U kan het meest fantastische systeem installeren, maar u moet het ook leren gebruiken. En ook uw medewerkers moeten het CRM-systeem ten volle benutten. Accel begeleid samen met A-Switch bedrijven bij het implementeren van Archie CRM.
www.archie.nl

A-Switch

A-Switch coacht organisaties bij het succesvol implementeren van Colleague & Customer Relationship Management (C2RM).
www.aswitch.be

Autotask

Maak tickets, delegeer ze en volg ze daarna op een makkelijke manier op. Met Autotask behoudt u te allen tijde het overzicht van IT-issues binnen uw bedrijf.
www.autotask.com

Awingu

Altijd en overal vanop elk toestel Het virtuele platform van Awingu is een technologie die toelaat om alle bedrijfsapplicaties via een webbrowser te laten werken op tablets en op smartphones. De enige voorwaarde is dat de gebruikte webbrowser HTLM 5.
www.awingu.com

Evato

Evato is een moderne, dynamische onderneming met jarenlange ervaring in de ERP-wereld. Naast het verzorgen van krachtige ERP-oplossingen zoals Sage DBFACT en het gloednieuwe Sage 100, kan Evato u ook helpen met de integratie van uw bedrijfssoftware en een webshop.
www.evato.be

Exact

Exact is de oplossing voor de ondernemer van nu. U werkt online gemakkelijk samen met collega’s, partners, klanten en uw accountant. Iedereen werkt met dezelfde gegevens en alles is binnen handbereik. Waar u ook bent.
www.exact.com

Kyocera

Accel is Kyocera Certified Agent. Een dedicated business consultant kiest samen met u de ideale print- en scanoplossing, copiers of multifunctional.
www.kyoceradocumentsolutions.be

Paessler

Paessler levert software voor netwerkmonitoring. De software controleert en beheert interne en externe netwerken en processen. Zo krijg je zicht op al het verkeer, het netwerkgebruik, de prestaties, de beschikbaarheid, de uptime en de downtime.
Download de gratis demo
www.paessler.com

Sage

DBFACT is een modulair opgebouwd softwarepakket voor boekhouding en algemeen commercieel beheer. DBFACT kan worden geconfigureerd volgens de wensen en in functie van de groei van uw KMO.
www.sage.com

Smartdoc

Gedaan met het sleuren met zware archiefdozen en eindeloos opzoekwerk. SMARTdoc automatiseert uw documentenstroom en maakt deze doorzoekbaar.
www.smartdoc.eu
Solarwinds

Solarwinds

Om proactief beheer te realiseren, zijn intelligente tools nodig. Accel werkt daarom met het geavanceerde monitoring- en patching systeem N-Able van Solarwinds.
www.solarwinds.com

Userfull

Userfull ondersteunt bedrijven om de beste van de klas te zijn in verband met State-of-the-art ICT-platformen en de automatisatie van bedrijfsprocessen.
www.userfull.be
Accel is Veeam Silver Partner

Veeam

Als koploper op het gebied van Availability in multi-cloudomgevingen, is Veeam® in de unieke positie om klanten te helpen op weg naar intelligent databeheer.
https://www.veeam.com