HULP OP AFSTAND

SMARTdoc Document management

Home / IT-services / SMARTdoc Document management
Document management: SmartDoc
Bewaar en vind al uw documenten

Uw papieren archief behoort voorgoed tot het verleden. Gedaan met het sleuren van zware dozen naar de zolder en trappen op en af te lopen.SMARTdoc: veel méér dan het digitaal archiveren van documenten

Informatie op zich is weinig relevant en mist bewijskracht als die niet gedocumenteerd is. SMARTdoc documenteert alle activiteiten en processen binnen uw bedrijf, door de link te leggen en te beheren tussen alle documenten, verspreid in uw bedrijf, en de informatie in uw IT-toepassingen.

Gebruiksvriendelijk en betaalbaar

De term ‘document management’ wordt nog te vaak geassocieerd met dure en vooral complexe systemen. Ten onrechte.

Als gebruikers wenst u uiteraard een systeem dat makklijk is in gebruik en als zaakvoerder wilt u daar een faire prijs voor betalen. De interface van SMARTdoc kan je onmogelijk complex noemen. Met slechts twee icoontjes op de desktop heeft u dit systeem al gauw onder de knie. 

Eenvoudig maar krachtig

Achter de eenvoudige user interface, schuilt echter een krachtige applicatie die alle eigenschappen heeft waaraan een modern document management systeem moet voldoen.

  • Alle gangbare bestandformaten zoals PDF, Office documenten, afbeeldingen, video en gescande documenten, worden door SMARTdoc automatisch verwerkt, geïndexeerd en opgeslagen in een centraal archief.
  • Werk met vooraf gedefinieerde templates om documenten te controleren en het archiveren te automatiseren.
  • SMARTflow, de workflow module binnen SMARTdoc server, zorgt voor een doeltreffende distributie van e-mails, faxen en andere documenten binnen het bedrijf. 
  • Bestaande ‘manuele’ werkwijzen, zoals het ontvangen, openen en doorsturen van documenten, digitaliseert SMARTdoc volgens hetzelfde stramien in de workflow.
  • SMARTsecurity neemt de bestaande user- of groepsbeveiliging over.
  • SMARTdoc wijzigt geen bestaande en bewezen procedures en dit versnelt de acceptatie met een aanzienlijke factor.”

Downloads