HULP OP AFSTAND

Pro-actieve IT-monitoring

Home / IT-services / Pro-actieve IT-monitoring
Pro-actieve IT-monitoring
Voorkomen is beter dan genezen

Wat als u nu eens nooit IT-problemen zou hebben. Dat klinkt mooi, en met proactieve monitoring wordt dit toch een realiteit...

Op alle pc's en servers die door Accel geînstalleerd worden, wordt standaard een stukje monitoring software geïnstalleerd. Deze software zorgt ervoor dat er kritische informatie over de performantie van uw systemen aan Accel wordt gerapporteerd.

Big Brother?

Dit lijkt een beetje Big Brother, maar het laat ons toe om bepaalde kritische updates uit te voeren of aanpassingen te doen, die ervoor zorgen dat uw systemen feilloos blijven draaien. En u kan blijven werken. 
Uw harde schijf van de server die volloopt? Dat zal niet gebeuren, want dit soort problemen monitoren we pro-actief en zullen we  al met u opgenomen hebben voordat het probleem zich voordoet.

Gebruikte monitoring technologie

Accel werkt voor deze monitoring met een aantal verschillende technologieën. Afhankelijk van wat er gemonitord moet worden kunnen wij u bijstaan met:

  • Solarwinds N-able
  • Paessler PRTG
  • Lansweeper
  • RDPSoft

Solarwinds    

Download uw gratis PRTG demo

Paessler levert software voor netwerkmonitoring. De software controleert en beheert interne en externe netwerken en processen. Zo krijg je zicht op al het verkeer, het netwerkgebruik, de prestaties, de beschikbaarheid, de uptime en de downtime.
Download de gratis demo
www.paessler.com

Een voorstelling?

U wilt samen met 1 van onze consultants bekijken welke andere parameters nog gemonitord worden of u wilt zelf uw interne IT-afdeling gebruik laten maken van onze software? 

Contacteer vandaag nog een van onze business consultants.