REMOTE SUPPORT

ICT-monitoring

Home / IT-services / ICT-monitoring
IT-monitoring: proactieve benadering

ICT-monitoring: voorkomen is beter dan genezen

Niets zo vervelend als een haperend informaticasysteem: uw medewerkers balen ervan, uw klantenservice loopt vertraging op en uw onderneming lijdt verlies. Dankzij ICT-monitoring loopt het niet zo’n vaart: Accel houdt een oogje in het zeil en u bent gerust.

Remote server-ondersteuning

Accel beheert uw ICT-omgeving als een goede huisvader, voert regelmatige controles uit en spoort mogelijke storingen op. Zo smoren we IT-troubles in de kiem voor ze uw dagelijkse activiteiten beïnvloeden. Dankzij onze serverondersteuning vanop afstand grijpen de Accel-medewerkers kordaat in. Kampt u met een onverwachte storing en hebben we geen afstandsoplossing? Dan komen onze mensen snel ter plaatse. Server- of storagehardware, serverfuncties en applicaties, netwerk: Accel bewaakt al uw systemen en applicaties nauwgezet. Graag ook monitoring van uw antivirus-, back-upsoftware en firewalls? Ook die zijn bij Accel in de beste handen.

Selecteer uw monitoringpakket

Full monitoring

Kiest u voor onze full monitoring-formule? Dan gebruikt uw onderneming de Accel-monitoringomgeving. Accel maakt servicetickets op en staat in voor een vlotte en correcte opvolging ervan.

Monitoring as a service

Gaat u voor deze optie? Dan maakt u gebruik van onze Accel-monitoromgeving, maar blijft het toch mogelijk om servicetickets naar uw eigen systeem door te sturen. U staat zelf in voor de opvolging ervan.

Consultancy

Wilt u uw eigen monitoringomgeving oprichten? Ook dan bent u bij Accel aan het goede adres. Onze specialisten staan u bij en installeren samen met u een monitoringplatform op maat van uw onderneming.

PRTG en N-Central monitoring technologie

Accel werkt voor deze monitoring met verschillende technologieën waaronder Solarwinds N-Central en Paessler PRTG

Een voorstelling?

U wilt samen met 1 van onze consultants bekijken welke andere parameters nog gemonitord worden of u wilt zelf uw interne IT-afdeling gebruik laten maken van deze tools? 

Contacteer vandaag nog een van onze business consultants.