REMOTE SUPPORT

IT-monitoring

Home / IT-services / IT-monitoring
IT-monitoring: proactieve benadering

IT-monitoring: voorkomen is beter dan genezen

Wat als u nu eens nooit IT-problemen zou hebben. Dat klinkt mooi, en met proactieve monitoring wordt dit toch een realiteit...

Er zijn verschillende tools en applicaties op de markt die toelaten om 1001 aspecten van uw netwerk uit te meten, op te volgen en bij te sturen. Zo kunnen niet alleen uw pc, maar ook servers, switches, het netwerk zelf,... gemonitord worden om zo op storingen te anticiperen. Afhankelijk van welke parameters voor uw bedrijf cruciaal zijn, kunnen 1 of meerdere monitoring tools gecombineerd worden. 

Big Brother?

Dit lijkt een beetje Big Brother, maar het laat wel toe om kritische updates uit te voeren en aanpassingen te doen, die ervoor zorgen dat uw systemen feilloos blijven werken. En u kan ondertussen te allen tijde blijven verder werken. 
De harde schijf van de server die volloopt? Dat zal niet gebeuren, want dit soort problemen monitoren we pro-actief en zullen we al met u opgenomen hebben voordat het probleem zich voordoet.

PRTG en N-Central monitoring technologie

Accel werkt voor deze monitoring met een 2 verschillende technologieën. Afhankelijk van wat er precies gemonitord moet worden kunnen wij u bijstaan met:

Een voorstelling?

U wilt samen met 1 van onze consultants bekijken welke andere parameters nog gemonitord worden of u wilt zelf uw interne IT-afdeling gebruik laten maken van deze tools? 

Contacteer vandaag nog een van onze business consultants.

Gerelateerde services
Andere Accel services

Vul ons contactformulier in