REMOTE SUPPORT

N-Central: monitoring en patching

Home / IT-services / ICT-monitoring / N-Central: monitoring en patching
N-Central (Solar Winds)

N-Central monitort uw systemen

In essentie is N-Central van SolarWinds een product dat uw systemen monitort. Maar deze functionaliteit kan uitgebreid worden op basis van de behoeften en wensen van uw bedrijf. 

N-Central stelt u in staat om aanzienlijk de tijd te verminderen die nodig is om netwerkproblemen of storingen vast te stellen en op te lossen. Dit vertaalt zich in lagere kosten en een hogere productiviteit van uw medewerkers. Vaak kunnen storingen zelfs worden voorkomen nog voordat ze optreden.

Andere N-Central services 

Evaluatie van de kwetsbaarheid

Via een gedetailleerde analyse van uw IT-netwerk worden potentiële beveiligingsrisico’s geïdentificeerd. Zo zorgen we ervoor dat uw bedrijf niet wordt blootgesteld aan bedreigingen van buitenaf, en dat alle best practices worden toegepast voor de beveiliging van uw omgeving.

Anti-virus beheer

N-Central biedt een complete oplossing voor desktopbeveiliging (anti-virus, anti-malware en intrusie preventie).

Anti-spam beheer

Meer dan 80% van alle virussen komt via e-mail uw bedrijf binnen. Met de anti-spam functionaliteit verkleint u het risico dat ongewenste e-mail en spam uw netwerk of gebruikers bereikt.

Backupbeheer

Garandeer bedrijfscontinuïteit tijdens een geplande backup van belangrijke gegevens en herstel eventueel dataverlies. Volg de aanbevolen bedrijfsprocedures voor het beveiligen van uw gegevens tegen verlies door regelmatig backups op locatie uit te voeren.

Replicatiebeheer

Een replicatie van uw data op een externe locatie biedt een extra beschermlaag in het geval van een ramp op uw locatie. De te herstellen belangrijke gegevens bevinden zich in ons beveiligde datacentrum

Auditbeheer

Regelmatige audits van uw netwerk bieden u evaluaties van de kwetsbaarheid van uw netwerk en de configuratiestatus.

Wilt u nog meer informatie neem dan vrijblijvend contact met Accel op voor een demonstratie.