REMOTE SUPPORT

Managed print services

Home / IT-services / Managed print services
Managed print services: uw partner voor printing oplossingen

Managed print services besparen u tijd en geld

Het overgrote deel van de KMO's in België weet niet wat ze betalen voor hun printer- en copierpark. Het gevolg laat zich raden: ze betalen te veel. Vaak omdat bij de verantwoordelijke de tijd ontbreekt om de beste oplossing te onderzoeken en te vergelijken. Er wordt daarom te snel overgegaan tot de aankoop van 'het goedkoopste toestel'. Maar goedkope toestellen gebruiken vaak dure toners en zijn kwalitatief ook niet altijd de beste optie. En dus betaalt u op het einde van de rit toch nog meer. De oplossing heet managed print services.

Aankopen of contract?

Bedrijven die printers, copiers, multifunctionals en scanners aankopen onderschatten de tijd die achteraf nog wordt besteed met het vergelijken, bestellen en betalen van toners. En zo krijgt u uiteraard moeilijk zicht op het totale kostenplaatje. 

En net om die redenen is het in 9 van de 10 gevallen interessanter, gemakkelijker én goedkoper om voor een managed print services oplossing te gaan. U 'huurt' een toestel dat perfect voldoet aan uw printing/scanning en document management noden. En wij zorgen dat dit feilloos blijft werken en dat u altijd de nodige toners voorradig heeft.

Net een managed print services contract aangegaan?

In de praktijk zien we dat, zelfs indien er al een lopend managed print services contract is, het vaak de moeite loont om toch de berekening te laten maken. De prijsverschillen zijn vaak van die grootorde dat het interessanter kan zijn om een bestaand contract te vervangen door een nieuw.

Managed print services besparing laten berekenen?

Wil u graag laten bekijken hoe en hoeveel u op uw printers, scanners, copiers en multifunctionals kan besparen met managed print services? Vul dan onderstaande formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.