REMOTE SUPPORT

Junior ICT System Engineer

Home / Jobs in ICT / Junior ICT System Engineer

Vacature junior ICT System Engineer

Over de functie

Als junior system engineer krijg je de ICT-verantwoordelijkheid van een aantal KMO eindklanten die geen of weinig interne ICT-kennis hebben. Uiteraard krijg je hierbij de nodige opleidingen en zal je werken onder de begeleiding van de technology officer.

In samenwerking met het Accel-team ben jij de externe ICT-coach voor verschillende klanten in de regio van Antwerpen en de Kempen. Een rol die je vervult samen met de accountmanager en de Accel service desk, die zorgt voor de permanente monitoring en remote support.

Als junior system engineer zal je steeds de juiste technologieën moeten inzetten die de bedrijfsprocessen van de bedrijven optimaal ondersteunen.

Jouw profiel

Je bent een schoolverlater of hebt al enige ervaring in het beheer van een ICT infrastructuur van een KMO of bij een middelgroot bedrijf en je bent toe aan een uitdaging met nieuwe technologieën in een dynamisch team.

Je hebt kennis van de moderne ICT-oplossingen zoals Windows Server 2012, Office 365, Citrix, Firewalls, Backup systemen, security, Powershell, enz.

Plaats tewerkstelling

Edegem, Herentals of Minderhout

Solliciteren

Ben je pas afgestudeerd en zit mensen helpen in je genen. En wil je vooral veel leren? Stuur dan je cv en motivatie naar Marc De Swaef via jobs@accel.be.

Over Accel

Accel werd in 1992 opgericht (onder de naam Accel Computer Service) en is uitgegroeid tot een professionele, competitieve, stabiele en winstgevende organisatie waarin de klant centraal staat. We bieden cloud oplossingen (Office365, DaaS, backup…), ICT-infrastructuur, managed services, security, backup & continuïteit, ERP, CRM, ICT-beheertools, enzovoort aan. Daarnaast willen we een dynamisch en tof bedrijf zijn voor onze medewerkers met aandacht voor de individuele kwaliteiten, noden en ontwikkeling van elk van onze medewerkers.