REMOTE SUPPORT

DBFACT support via Evato

Home / DBFACT support via EvatoBij deze brengen we u op de hoogte dat Accel zijn Sage DBFACT activiteiten op 01/01/2017 overdraagt aan Evato.

Evato is gevestigd in Bornem en heeft zes medewerkers die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen van business processen bij KMO’s. Naast hun expertise op vlak van Sage DBFACT bieden zij ook software voor tijdregistratie, CRM en document management aan en verzorgen zij volledig geïntegreerde e-commerce oplossingen. Maak kennis met het volledige Evato-team.

Hoe verloopt uw DBFACT-service vanaf 1 januari 2017?

De overdracht betreft enkel de activiteit rond “software verkoop en ondersteuning van DBFACT”. Accel blijft uw partner voor infrastructuur ter plaatse en in de cloud.

Accel legt zich vanaf nu enkel toe op zijn kern competentie: het implementeren en ondersteunen van ICT bij KMO’s en dat met een managed service desk. Begin december namen wij nog een bedrijf over in deze sector waardoor onze ploeg gegroeid is naar 45 collega’s. Ook naar de toekomst, verzekert dit DBFACT-klanten van continuïteit daar Evato vandaag al bezig is met de opvolger met name het pakket Sage 100.

Wij blikken terug op een prachtige tijd en evolutie, onze eerste DBFACT-klanten zijn van immers van 1996. We willen alle klanten danken voor het vertrouwen dat ze hadden in onze DBFACT-expertise en vooral de laatste jaren in naam van Lieve Sluydts. Lieve heeft ervoor gekozen om haar carrière verder te zetten bij een klant waar ze haar DBFACT-kennis in de praktijk kan brengen.

Praktisch

  • Accel en Evato zullen nauw samenwerken: DBFACT werkt op systemen die Accel ondersteunt.
  • De DBFACT-service contracten worden vanaf 01/01/2017 gefactureerd door Evato.
  • Alle service vragen kunnen per telefoon naar 03 369 40 10 of per e-mail naar helpdesk@evato.be
  • Voor commerciële vragen, uitbreidingen, modules enz.: hallo@evato.be
  • De zaakvoerders Tom Merckx en Gianni Riemslagh zullen in de loop van volgende maanden contact opnemen.
Als hierover vragen of onduidelijkheden zijn, aarzel niet ons te contacteren.

Over Evato

Evato is een moderne, dynamische onderneming met jarenlange ervaring in de ERP-wereld. Naast het verzorgen van krachtige ERP-oplossingen zoals Sage DBFACT en het gloednieuwe Sage 100, kan Evato u ook helpen met de integratie van uw bedrijfssoftware en een webshop. Voor meer info over hun producten en dienstverlening: www.evato.be.