Nieuwe markten, nieuwe opportuniteiten, nieuwe uitdagingen

Waar het vroeger de norm was om toepassingen in de cloud te zetten, schuiven we nu op naar een geconnecteerd ecosysteem van applicaties, real-time samenwerking en zelflerende- en geautomatiseerde bedrijfsprocessen. IT is geen structurele kostenpost, maar evolueert naar een barometer voor digitale transformatie.

‘Move IT Beyond’ onderstreept de kracht van verandering. Bij succesvolle organisaties zit veranderen in het bloed. Ze surfen op een natuurlijke manier mee met hun omgeving en hebben geen enkele moeite zich aan te passen aan nieuwe inzichten, richtingen en ideeën. Z omarmen nieuwe technologieën en verandering i.p.v. ze als een bedreiging te beschouwen.

Video: CEO – Marc De Swaef

In lijn met uw toekomst

Als de markt verandert, verandert Accel met u mee. Het evenwicht bewaren tussen business & IT is niet eenvoudig. Wat voor de ene organisatie de perfecte oplossing is, is voor de andere organisatie overbodig. Daarom verruimt Accel ook zijn perspectieven. Er bestaat geen one-size-fits-all-oplossing. Maak kennis met onze transitie op 3 niveaus:

 • Proactief informeren
  Accel informeert u over nieuwe trends, opportuniteiten en bedreigingen.
 • Vakkundig beveiligen
  anticiperen op de groeiende druk van cybercriminaliteit en een uniforme beveiliging op alle niveaus aanbieden.
 • Continu optimaliseren
  een moderne productieve digitale werkplek creëren die rendeert.

Schakel snel tussen trends, opportuniteiten en bedreigingen

De wereld staat niet stil. Ook uw eigen bedrijf mag niet stilstaan. Daarom is het belangrijk dat u continu op de hoogte blijft van de laatste trends, opportuniteiten en bedreigingen. Zo kan een vCIO of Virtual Chief Information Officer uw bedrijf begeleiden in alle facetten van ICT. Met de vCIO verbindt Accel ondernemers met elkaar. Oplossingen die voor het ene bedrijf werken kunnen (al dan niet in een aangepaste vorm) ook voor het andere bedrijf renderen.

 • Virtual Chief of Information (vCIO)
  Met een vCIO geniet u van één vaste contactpersoon om alle IT-aangelegenheden te bespreken. Hij of zij kijkt vanuit functioneel standpunt naar uw organisatie en bepaalt samen met u welke oplossingen u het best inzet om een moderne werkplek voor uw medewerkers op te zetten.
 • Kennis
  Ondernemers inspireren en voorbereiden voor morgen en de day after. Dat is onze missie. En ook hier schakelen we een versnelling hoger. Accel zet daarom in op webinars, awareness sessies en mailing om klanten proactief te informeren. Deze kunnen ook geheel vrijblijvend aangevraagd worden om gezamenlijke uitdagingen bespreekbaar te maken. (Ontbijtsessies, Mini-events, ronde tafel gesprekken, …)
 • Self-service
  Met de vernieuwde FAQ portal kunnen klanten eenvoudige problemen zelfstandig oplossen (uiteraard blijft onze service desk ook steeds paraat om u te helpen). Recordings van webinars worden toegankelijk gemaakt op ons YouTube-kanaal en op termijn een customer portal waar u alle voor uw bedrijf relevante info kan terugvinden.

Beveilig uw bedrijf overal: op kantoor, thuis en on-the-go

Cybercriminaliteit is big business. Phishing, virussen, cryptolockers, hardware-crashes, ransomware, enz. De lijst met potentiële risico’s lijkt ieder jaar aan te groeien. Waarom? De data van uw bedrijf is geld waard. Niet enkel voor het voortbestaan van uw eigen organisatie. Ook voor anderen.

 • Remote
  Volledig locatie onafhankelijk werken (of remote werken) met alle programma die in uw bedrijf gebruikt worden. Verschillende maatschappelijke ontwikkelingen en trends (zoals generatie Z op de werkvloer, mobiliteit, maar ook burn-outs) leiden ertoe dat werkgevers geacht worden een ‘modern-workplace’ aan te bieden. Een werkplek waar medewerkers van eender waar op eender welk moment kunnen werken. Dit omvat niet langer enkel een fysieke desk op het kantoor, maar ook een home office of een werkplek ergens onderweg. De evolutie van work-life balance naar work-life-blend zet zich door op alle niveaus.
 • Beveiligd
  Cybersecurity is in volle evolutie. Van data beschermen naar de hele business beschermen. Van toestellen en netwerken beveiligen naar de identiteit beveiligen. Van de dreiging negeren tot ze maximaal voorkomen. En van stand-alone naar uniform en synchroon beheerd. Om deze reden beschikt Accel over zijn eigen Netwerk Operations Center (NOC). Hier gaan we verder dan standaard monitoring en bestaat de mogelijkheid om complexe netwerkstructuren beter te beveiligen en diepgaand te analyseren.
 • Continuïteit
  De lijst met risico’s groeit continu en het wordt met de dag belangrijker om de toekomst en het welzijn van uw bedrijf te verzekeren. Bedrijven werken vandaag bijna of geheel digitaal. De impact van IT-systemen die falen is tot 5 keer groter dan vroeger. Dit geldt ook voor de kosten die hieraan verbonden zijn. Waar vroeger een back-up volstond, ontstaat nu de noodzaak voor een disaster recovery plan: uw bedrijf redundant maken zodat data en applicaties binnen elke situatie beschikbaar blijven.

Laat uw bedrijf renderen en kies voor een digitale transformatie

Accel biedt met Move IT Beyond een dienstverlening aan bedrijven die vooruit willen. We digitaliseren processen, automatiseren reiken de juiste tools aan zodat uw mensen optimaal kunnen werken. Want uiteindelijk zijn het uw medewerkers die uw business voortstuwen en dat is gemakkelijker met de juiste tools.

 • Adoptie:
  Een digitale werkomgeving die voor medewerkers alle informatie, mensen en tools samenbrengt. Dit vorm vaak de essentie van de van een digitale duurzame transformatie. Echter een vaak vergeten element is langs de andere kant, de omgeving echt geaccepteerd te krijgen. Een struikblok dat vaak groter is dan het beschikbaar stellen van de technologie. Daarom voorziet Accel ook implementatie trajecten om tools waaronder bijvoorbeeld: ‘Microsoft Teams’, optimaal binnen uw organisatie te faciliteren.
 • Workplace:
  De technologie van de moderne werkplek verreist een slimme integratie van alle communicatiekanalen zodat uw medewerkers van overal met mekaar kunnen telefoneren, chatten en online vergaderen, zonder in te boeten op veiligheid, flexibiliteit of comfort.
 • Optimalisatie:
  Bedrijfsprocessen slimmer, sneller en beter uitvoeren dan gisteren. Disruptieve technologieën als Microsoft Azure, AI, Blockchain, Big Data of API’s vormen vandaag de dag de essentie om bestaande businessmodellen uit te dagen en te hertekenen. Het wordt een evolutie die waar een sterk concurrentievoordeel in getekend wordt, zeker voor bedrijven die het nalaten om te innoveren.

Is de vlaamse KMO de nieuwe ‘Blockbuster’, ‘Nokia’

De kostprijs voor een KMO om stil te staan in een ‘agile en disruptief’ landschap

 • Alles
 • Back-up Services
 • Cloud & ICT-Infrastructuur
 • ICT-Beheer
 • Modern Cybersecurity
 • Service Desk
 • Slimmer Samenwerken
Scroll to Top