REMOTE SUPPORT

Accel ten huize van .. Microsoft

Home / Nieuws / Accel ten huize van .. Microsoft
 
Accel ten huize van .. Microsoft
12 december 2010 , in Alles, Microsoft
Samen met een 40 tal klanten werden we verwelkomd bij Microsoft door Caroline Steenhaut, account manager voor Accel en haar klanten. Microsoft gebouw NWOW klantendag ACCEL Nadien volgde een uiteenzetting van The New World Of Work : Hoe men binnen Microsoft gebruik maakt van de nieuwste technologieën, die ook bruikbaar zijn bij elke KMO. Men heeft geen vaste werkplekken, een PC of notebook  is voldoende. Alle communicatie verloopt via de MS Communication Manager, je kan bellen, mailen, chatten met de collega's waar die ook zijn, op kantoor thuis of onderweg ergens op een plek waar internet is.    En we sloten af met een drankje en een frans buffetje, en we eindigden met wat nieuwe ideeën hou we onze organisaties efficiënter kunnen laten communiceren !  Met dank aan allen aanwezigen.