REMOTE SUPPORT

Facebook gebruik in Vlaamse KMO's ?

Home / Nieuws / Facebook gebruik in Vlaamse KMO's ?
 
Facebook gebruik in Vlaamse KMO's ?
15 december 2010 , in Alles
Wie gebruikt het , wie laat het toe, wie blokkeert het, en wie doet er business mee ? TIME Magazine verkiest Marc Zuckerberg oprichter van FACEBOOK  tot Persoon van het jaar 2010 omdat hij "onze manier van leven veranderde". Meer dan een half miljard mensen wereldwijd maken gebruik van Facebook. Dit jaar was er ook heel wat te doen rond privacy, en vooral hoe de Y generatie daar mee omgaat. De onlangs gelanceerde film The Social Network vertelt het waanzinnige verhaal van het ontstaan en opgang van 's werelds jongste milardair. Ook als bedrijf kan je actief gebruik maken van Facebook en dit vooral om in rechtstreekse communicatie en dialoog te gaan met je klanten. (bv. BMW, Cocacola, enz ). Klanten krijgen inspraak, feedback en voelen zich werkelijk betrokken en verbonden met het merk of product. Vandaag zien we dat vooral in retail producten gefocused naar eind gebruikers maar ook in B2B beginnen er verschillende bedrijven te experimenteren. En wat met de vraag of je Facebook moet blokkeren op het bedrijfsnetwerk of niet ....  In België is bij 4 op 10 KMO's Facebook geblokkeerd tijdens de werkuren ... Wil je dit laten nakijken in je bedrijf ...contacteer ACCEL ... 03/460.35.35 ! HOE OMGAAN MET SOCIALE MEDIA ? ... lees het na op unizo.be