REMOTE SUPPORT

Biass 3.0 wordt "perfICTion"

Home / Nieuws / Biass 3.0 wordt "perfICTion"
 
Biass 3.0 wordt "perfICTion"
14 januari 2011 , in Alles
PerFiction wordt de naam die Biass gaat gebruiken om een nieuwe richting in te slaan. Biass is de groepering van een 30 tal gelijkaardige ICT bedrijven die samenwerken en actief zijn op de KMO markt tot 100 werkposten. Wat voorheen Biass 3.0 werd genoemd krijgt nu een verfrissende en verrassende naam. De baseline "Perfect in ICT for B2B" draagt bij aan de opzet en het doel van Biass om zich op de KMO markt te profileren als de "perfecte" partij om het ICT beheer voor KMO's op een rendabele, dynamische en "perfecte" manier te beheren. ICT wordt in KMO's vaak onderschat in waarde, maar zonder dat men het beseft is hun vollledige werking en business activiteit daarvan afhankelijk. Een dag zonder email, een dag zonder ERP of CRM,  zonder prijzen, bestellingen, voorraad ... stel het u voor ....! Vaak is het "te laat" als men beseft dat ICT stiefmoederlijk werd behandeld. Een goed backup en disaster recovery systeem is vaak 'te duur'. Goede care -packs met snelle interventie tijden zijn 'overbodig' .... Vervangen van oude servers ... 'we kunnen ' nog een jaartje verder ... en dan DE RAMP ! Doe beroep op één van de Biass leden en laat u adviseren, vraag een audit en volg de aanbevelingen .... en zorg dat uw ICT ook "perfect" is.