REMOTE SUPPORT

a-Cloud breidt uit ...

Home / Nieuws / a-Cloud breidt uit ...
 
a-Cloud breidt uit ...
22 februari 2011 , in Alles, Cloud
Door het succes van de verschillende Accel-Cloud oplossingen voor KMO's worden de servers vanaf volgende maand ontdubbeld naar een tweede datacenter. Het huidige aanbod van "a-Cloud" bestaat vandaag uit :
  • a-Office : een volledige MS-Office omgeving inclusief een Exchange mailbox
  • a-ERP:  de DBFACT boekhouding en commerciëel beheer van overal beschikbaar en zonder zorgen
  • a-CRM:  het succesvolle Nederlandse CRM pakket ARCHIE voor een vaste prijs in de maand
  • a-Platform: voor alle andere toepassingen, Immo, Dokters, Apothekers, Advocaten, enz
Om dit alles professioneel te kunnen garanderen en vooral om dit "dynamisch en KMO vriendelijk"  te kunnen aanbieden zochten we een professioneel datacenter in onze regio zodat we snel en flexibel kunnen inspelen op de behoefte van onze klanten. We hebben dit gevonden bij Antwerp-DC;  een datacenter gevestigd aan de Noorderlaan dat beschikt over de modernste technologieën:
  • een professionel ingericht datacenter
  • de nieuwste cold corridor opstelling van racks 
  • ontdubbelde noodstroomgroepen
  • een voorverwarmde standby dieselgenerator
  • brandblus installaties met inert gas,
  • op en top beveiligd, toegangscontrole, bewaking enz
In het Antwerp-DC hebben we zeer snelle internet verbindingen en interconnecties met alle grote providers en andere datacenters. En er mag al iets gebeuren in de buurt .... de internet verbindingen komen langs 4  kanten binnen in het gebouw ! Voor meer over het a-Cloud aanbod : contact@accel.be