REMOTE SUPPORT

Altijd online KMO bundel

Home / Nieuws / Altijd online KMO bundel
 
Altijd online KMO bundel
09 februari 2011 , in Alles
Internet is niet meer weg te denken in de huidige zakenwereld.  Ook voor KMO’s is een betrouwbare internetverbinding van cruciaal belang. VASCO en Telenet Small Bizz werkten een betaalbaar, op maat gemaakt aanbod uit voor KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen om betalingstransacties, communicatie met leveranciers en klanten en de toegang tot cloud applicaties te allen tijde te garanderen. De “Altijd Online KMO bundel” is een oplossing waarbij een bijkomende Telenet-internetverbinding wordt aangesloten naast deze van de bestaande provider van bv. Belgacom.
Op deze manier wordt de connectiviteit gegarandeerd en kan men zonder gevolgen verder blijven werken bij uitval van een internetverbinding. aXsGUARD Gatekeeper, VASCO’s remote access solution en onderdeel van de bundel, zal immers onmiddellijk en automatisch een andere beschikbare lijn detecteren en hiermee verbinding maken. De “Altijd Online KMO bundel” met aXsGUARD Gatekeeper is beschikbaar bij uw IT-Partner ACCEL ! (klik hier voor meer info !) Deze kost € 499 voor de aXSguard Gatekeeper en in combinatie met een extra abonnement van Telenet slechts € 199 !