REMOTE SUPPORT

Mag ik uw wachtwoord ?

Home / Nieuws / Mag ik uw wachtwoord ?
 
Mag ik uw wachtwoord ?
07 februari 2011 , in Alles, Security/veiligheid
In het populaire TV programma Basta (TV1-Neveneffecten) was er te zien dat we met zen allen onveilige paswoorden gebruiken. Bent u wel zeker dat : - uw medewerkers/collega's geen toegang hebben tot uw mailbox  ? - uw VPN enkel door uw medewerkers gebruikt wordt? - u de enige bent (buiten administrator) die op uw  pc kan inloggen? - ... En dan dat gedoe met die wachtwoorden, ...  niet evident om steeds nieuwe wachtwoorden te verzinnen. Wachtwoorden voor online bankingapplicatie,  uw sociale netwerkaccount, kredietkaarten, webmail, ...   Er is een DIGIPASS oplossing voor:
  •  Remote Access => VPN, Remote Desktop, Citrix, ...
  •  LAN access  => log eenvoudig aan op je Windows login scherm
  •  Zelfs voor websites, e-portals, shops, ... 
En met een  KMO cloud offering kan het nóg eenvoudiger door dit alles  in een service aan te bieden., kortom authentication in de cloud. Hou het veilig !  contacteer het ACCEL Team voor meeer informatie : 03/460.35.35 of contact@accel.be.