REMOTE SUPPORT

STAGECO, "de" Belgische podium bouwer, beveiligt zijn internationaal netwerk met VASCO

Home / Nieuws / STAGECO, "de" Belgische podium bouwer, beveiligt zijn internationaal netwerk met VASCO
 
STAGECO, "de" Belgische podium bouwer, beveiligt zijn internationaal netwerk met VASCO
23 februari 2011 , in Alles, Klanten
STAGECO  is een internationaal podium bouwer van Belgische bodem. Zij ontwerpen, bouwen en plaatsen de podiums van beroemde groepen en zangers, maar zijn nog het meeste gekend als "de" podium bouwer van Rock Werchter. De groep heeft negen kantoren wereldwijd die de volledige logistiek opvolgen van de evenementen en zij  hadden problemen met onstabiele VPN connecties en down times. Daarom beslisten ze om een redundant netwerk op te bouwen met e-tunnels gebaseerd op de VASCO aXsGUARD Gatekeeper technologie. Stageco zocht raad bij ACCEL die  het server park onder  beheer had en ook de tweedelijns ondersteuning deed op gebied van ICT. Daarvoor had ACCEL al een aXsGUARD firewall omgeving opgezet voor de Belgische hoofdvestiging.
Een volledige ontdubbelde omgeving werd opgezet met 2 Gatekeepers waardoor e-tunnels worden opgebouwd die een snelle, stabiele en redundante verbinding naar het Stageco netwerk en aldus naar de verschillende databases garanderen voor de remote kantoren. De oplossing biedt ook een "single sign-on" mogelijkheid wat resulteerde in een meer efficiënte en gebruiksvriendelijkere manier van werken.