REMOTE SUPPORT

PerfICTion stelt nieuwe directeur aan ...

Home / Nieuws / PerfICTion stelt nieuwe directeur aan ...
 
PerfICTion stelt nieuwe directeur aan ...
07 april 2011 , in Alles
Samen met onze 29 collega' bedrijven die samenwerken op de Belgische ICT - KMO markt onder de naam PerfICTion, zijn we trots om onze nieuwe directeur voor te stellen : Jan De Ville ... een man met ruime ervaring in de ICT markt, hij is vroeger o.a. CEO geweest van Dolmen. Hij heeft als uitdagende taak om de 30 verschillende onafhankelijke bedrijven nog beter te laten samenwerken op gebied van marketing en sales maar ook op gebied van competentie en kennis delen. En dit alles onder de overkoepelende naam PerfICTion ! Ondertussen is ook de website actief van PerfICTion zodat alles stillaan vorm begint te krijgen.  Samen met Jan gaan we dan ook in actie schieten, want de KMO wereld staat op punt heel wat veranderingen door te maken op gebied van ICT, denk maar aan de integratie van telefonie (unified communications), de sociale media, de hosted en cloud oplossingen enz. En we verwachten dat bedrijven die juist die nieuwe technologieën snel kunnen implementeren ook flexibeler en dynamisch en dus ook concurrentiëeler zullen worden ! Hier vindt u nog een verassend filmpje, waarbij onze zaakvoerder op een receptie ...met het glas in de hand ...  geïnterviewd wordt net na de aankondiging van de nieuwe naam : "PerfICTion" ... let vooral op het glas ... is het nu halfvol of halfleeg ....