REMOTE SUPPORT

Technopolis 22 juni : Uitnodiging !

Home / Nieuws / Technopolis 22 juni : Uitnodiging !
 
Technopolis 22 juni : Uitnodiging !
19 mei 2011 , in Alles, Events
Accel werkt al meer dan 6 jaar met de aXsguard gatekeeper’s van ABLE als standaard firewall. De belangrijk reden voor deze trouwe keuze is de optimale, en ook echt Belgische, ondersteuning van Able waarop we altijd kunnen rekenen. Daarnaast zijn de producten doorheen de jaren steeds mee geëvolueerd met de markt zodat we altijd een concurrentieel product kunnen aanbieden.  Voor de KMO’s is het groot voordeel om een product te hebben dat mee kan groeien met het bedrijf zonder opnieuw een volledige investering te moeten doen. Dat maakt dat we klanten hebben die al meer dan 10jaar  Able firewalls gebruiken  …  van de vroegere Uniboxen tot de modernste aXsguard Gatekeeper Enterprise modellen. Door onze focus op de Able producten zijn ook alle technische medewerkers getraind en vertrouwd met de producten zodat zij de klanten perfect kunnen ondersteunen. Dit alles samen maakt dat we doormiddel van de samenwerking met Able en hun producten het vertrouwen hebben en behouden van vele KMO’s ! We nodigen daarom graag onze klanten en prospecten uit op de viering van het 15 jarige bestaan van Able ! Inschrijven kan door op de onderstaande link te klikken. LOCATIE Technopolis Technologielaan 2800 Mechelen Belgium View Larger Map