REMOTE SUPPORT

ACCEL opnieuw gecertifiëerd ISO 9001:2008 !

Home / Nieuws / ACCEL opnieuw gecertifiëerd ISO 9001:2008 !
 
ACCEL opnieuw gecertifiëerd ISO 9001:2008 !
05 augustus 2011 , in Alles
Onder de leiding van Raf Arts die ook de functie van kwaliteits manager opneemt, werd door het ganse team de voorbije maanden hard gewerkt aan het uitschrijven van het nieuwe kwaliteits handboek, de procedures en processen van ACCEL. We zijn er fier op dat we met grote onderscheiding geslaagd zijn en er géén enkele opmerking te maken viel ! (lees er alles over op deze link) Mede dankzij de inzet van de modernste ICT hulpmiddelen en ondersteunende software bieden we onze klanten een gestroomlijnde werking aan die gegarandeerd wordt door dit kwaliteits label. Maar ... hier stopt het niet ... ISO 9011:2008 is een voortdurend process waarbij we steeds op zoek zijn naar verbetering. We werken volgens onze processen, we controleren en stellen verbeteringsacties voor die we dan ook uitvoeren. Ook de input van klanten is hierbij van groot belang, laat ons weten als u niet tevreden bent ! We hebben dat ook ingebouwd in ons opvolg systeem: na elke tussenkomst krijgt u automatisch een tevredenheidsonderzoek per email ... en u kan er op aan -- dat we dat lezen en ten harte nemen --  want daar groeit onze organisatie door !

PS: ook als het zeer goed is ... mag u dat ons laten weten !