REMOTE SUPPORT

Accel sluit een sterk partnership in de Kempen

Home / Nieuws / Accel sluit een sterk partnership in de Kempen
 
Accel sluit een sterk partnership in de Kempen
16 november 2011 , in Alles
PRESS RELEASE: Accel Computer Service NV heeft een meerderheidsparticipatie genomen in het collega bedrijf C&N bvba in Geel.   C&N werd in 2004 opgericht door 5 ICT entrepreneurs en is uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio. Het partnership en vertrouwen tussen beide bedrijven was in de laatste jaren gegroeid vanuit de samenwerking rond "PerfiCTion" een groepering van 25 tal ICT bedrijven over gans België.

Als KMO ICT partner in Antwerpen versterken we hiermee het team tot een 40 tal medewerkers en zijn we ook sterk vertegenwoordigt in de Kempen.  De volgende maanden wordt er gewerkt aan het stroomlijnen van de interne processen zodat ACCEL en C&N als één partij naar buiten komen. Met deze samenwerking willen we verder de vertrouwde ICT partner zijn voor bedrijven met geen of beperkte interne ICT ondersteuning. We implementeren en ondersteunen ICT infrastructuur die de business processen ondersteunen door gebruik te maken van geselecteerde moderne technologische producten en diensten. Ondertussen doen een 600 tal bedrijven beroep op onze  diensten. Vooral het concept "Managed Services" wordt zeer gewaardeerd ! Hierbij wordt voor een vaste prijs per maand het volledige beheer gedaan van de ICT infrastructuur van een KMO. Daarnaast wordt bij deze KMO's een innovatief systeem opgezet voor "Business Continuïteit" zodat ingeval van storingen zij zeer snel terug kunnen verder werken. Dit gebeurt ter plaatse bij de klant,  maar kan ook vanuit het datacenter worden opgezet. Cloud oplossingen spelen ook steeds een belangrijkere rol in het aanbod, met name "Office 365": de Cloud oplossing van Microsoft waarbij de lokale mailserver vervalt ! en daarnaast "A-Cloud": waar we voor Antwerpse KMO's een cloud oplossing op maat kunnen bouwen in hun eigen regio. Klanten kiezen vooral voor deze laatste oplossing vanwege de flexibiliteit en omdat ICT dan een beheersbare kost wordt zonder zorgen over servers, airco's, update enz...  ! Samen met C&N werken we aan de toekomst van de ICT bij onze klanten ... om hen ... competitiever te maken op de markt !

Marc De Swaef Afgevaardigd bestuurder