REMOTE SUPPORT

Accel samen met Belgacom?

Home / Nieuws / Accel samen met Belgacom?
 
Accel samen met Belgacom?
19 december 2011 , in Alles
Samen met Belgacom slaan we de brug naar de ICT toekomst ! ACCEL  stapt samen met 7 collega bedrijven, die verspreid zijn over België, in een dochter bedrijf met 'Belgacom Bridging ICT' om samen de KMO markt te voorzien van de modernste ICT technologieën.De technologiesector maakt momenteel de grootste en snelste omwenteling van zijn bestaan door met de invoering van alsmeer slimme mobiele toestellen zoals smartphones,  tablets, en cloud diensten. Uit een onderzoek van Unizo blijkt dat slechts weinig KMO's het strategische belang van ICT inzien. En dat de vertrouwde ICT partner daar een belangrijke rol in kan en moet spelen.

De manier waarop kleine en middelgrote bedrijven met IT en telecom omgaan verandert.   Cloud computing, managed services en unified communications winnen steeds meer aan belang.  Gebruikers willen overal en altijd toegang hebben tot hun bedrijfstoepassingen.

Het is duidelijk dat we in een nieuw tijdperk zitten, een tijdperk waarin KMO's informatica in toenemende mate als een dienst zien en niet langer meer als een geheel van hardware en software Gezien het groeiende belang van de dataconnectiviteit en en het altijd en overal online zijn kunnen we met dit sterke partnership onze klanten de beste oplossingen aanbieden met de hoogste service kwaliteit. Het grote Belgacom wordt door ons kanaal toegankelijker en flexibeler om mee samen te werken ! Daarnaast is Belgacom zeer sterk in eigen Belgische cloud diensten (BeCloud). In samenwerking met ACCEL wordt dit ook aangeboden aan KMO's waardoor zij toegang krijgen tot alle oplossingen die door de Belgacom datacenters beschikbaar zijn.

Begin 2012 starten we alvast met een gratis doorlichting voor onze klanten waarbij we de ganse telecom, vast en mobiel, en datacom portfolio onder de loep nemen en de nodige optimalisaties zullen voorstellen ! Marc De Swaef