REMOTE SUPPORT

Dbfact wordt ... "Dbfact by SageTML"

Home / Nieuws / Dbfact wordt ... "Dbfact by SageTML"
Dbfact wordt ... "Dbfact by SageTML"
 
Dbfact wordt ... "Dbfact by SageTML"
12 maart 2012 , in Alles, DBFACT
TML bvba, de ontwikkelaar van de bedrijfsbrede software DBFACT die ACCEL verdeelt in de regio Antwerpen en Kempen, is per 1 maart 100% onderdeel geworden van Sage België.
 
Door deze overname is de continuïteit van het product DBFACT verzekerd en kan de organisatie profiteren van een bestaande structuur en de kennis en ervaring van een grote groep die internationaal de grootste speler is op gebied van bedrijfssoftware voor de KMO. Beide organisaties zien in de samenwerking een manier om zich te versterken op een markt die volop in beweging is en waar voorsprong in functionaliteiten en technologie levensbelangrijk zijn. Met de acquisitie van het bedrijf TML en het softwarepakket voor algemeen commercieel beheer DBFACT, bevestigt Sage zijn ambitie om in 2014 in Vlaanderen dé referentie  te worden op gebied van het aanbod aan bedrijfsbrede software voor de KMO en de accountants. Sage is vandaag reeds de referentie op gebied van software voor accountants en fiduciaires en wil met DBFACT dit aanbod verder uitbreiden. Net zoals Sage kende TML in de laatste jaren een voordurende groei van meer dan 10%. De overname garandeert meteen de continuïteit en de verdere ontwikkeling van DBFACT. De meer dan 10.000 gebruikers van DBFACT kunnen bovendien rekenen op de ondersteuning van Sage en zijn 70 medewerkers. Ook voor ACCEL is dit groot nieuws vermits wij meer dan 120 Dbfact klanten in de regio Antwerpen en Kempen ondersteunen. Voor meer informatie over DBFACT by SageTML, bezoek http://www.dbfact.be of http://spotlight.dbfact.be/nl Of wil u meteen van start met Dbfact in de Cloud ? : www.dbfactonline.be en klik bovenaan op "demo". Voor aanvragen van demo of test opstelling mail naar :  dbfact@accel.be