REMOTE SUPPORT

Seminar : "De mindset van Topondernemers"

Home / Nieuws / Seminar : "De mindset van Topondernemers"
Seminar : "De mindset van Topondernemers"
 
Seminar : "De mindset van Topondernemers"
19 september 2012 , in Alles, Events
Ter gelegenheid van 20 jaar Accel organiseren we een top voordracht door Carl Van De Velde op dinsdag 23 oktober in Kinepolis Antwerpen en dit voor ondernemers en managers. De huidige conjunctuur heeft nood aan een positieve boodschap en een sterke visie. Succesvol ondernemen is uzelf positief onderscheiden, de juiste dingen doen en een competitieve kennisvoorsprong verwerven. Eén nieuw inzicht kan uw business positief stimuleren!Tijdens dit seminar ontvangt u minstens vijf tips waarmee u onmiddellijk aan de slag kunt om uw bedrijf te doen groeien. Carl Van de Velde ontwikkelt en organiseert met passie resultaatgerichte seminars die aanzet geven naar meer en beter. Hij is één van de meest gevraagde keynote speakers in België en Nederland en zal je op een dynamische en motiverende manier inspireren een zakelijke doorbraak te maken. Agenda 23 oktober 2012:
  • 14:00     Ontvangst met een drankje
  • 15:00     Trends in ICT & Cloud
  • 15:15     Topcoaching
  • 17:30     Networking Buffet
  • 19:30     Einde of Film ?
Kom niet alleen ... maar schrijf ook je echtgenote of bevriende ondernemers in ... ! Klik hieronder om in te schrijven :