REMOTE SUPPORT

Vliegtuigchocolade en Urania kiezen Dbfact

Home / Nieuws / Vliegtuigchocolade en Urania kiezen Dbfact
Vliegtuigchocolade en Urania kiezen Dbfact
 
Vliegtuigchocolade en Urania kiezen Dbfact
07 december 2012 , in Alles, Klanten
Deze week opende de eerste winkel van Starbrook chocolade buiten de luchthaven in Antwerpen. Zij kozen voor DBFACT als point of sales systeem zodat de voorraad en verkopen meteen gekoppeld worden aan het logistieke proces van Delicatessa het bedrijf dat achter deze Starbrook Airlines Chocolade staat. Lees hier het artikel in De Standaard.

Ook Urania de volkssterrewacht in Hove  kiest voor DBFACT om hun Astroshop te beheren. In de Astroshop vind je het grootste gamma sterrenkundige producten in België aan zeer gunstige prijzen. Het assortiment bestaat uit meer dan 500 artikelen. Of het nu een boek, poster, atlas of computerprogramma is, ze hebben het allemaal. Bovendien zijn ze voor optisch materiaal, verdeler van Meade en Bresser. Hierdoor kunnen ze telescopen, verrekijkers, oculairs en andere accessoires aanbieden. Neem een kijkje op: