REMOTE SUPPORT

Na brand werkt De Brug wireless !

Home / Nieuws / Na brand werkt De Brug wireless !
Na brand werkt De Brug wireless !
 
Na brand werkt De Brug wireless !
07 februari 2013 , in Alles, Klanten

Na de verwoestende brand die woedde in de vroege ochtend van donderdag 31/01/2013 bij De Brug in Mortsel, is de beschermde werkplaats er in geslaagd om in korte tijd de continuïteit van de activiteiten te verzekeren. Dit mede door de steun van verschillende klanten en leveranciers die spontaan hulp en bijstand aanboden evenals door de inzet van de medewerkers van de werkplaats zelf.  

Accel zorgde samen met Bluevision voor de herstelling van de verbroken netwerkverbindingen door het verbinden van de gebouwen met wireless oplossingen van Ruckus. Er werden enkele antennes op de daken geplaatst en de verbindingen waren terug operationeel. De Brand legde op het domein Waesdonck twee afdelingen (stoffering en spuiterij) en een magazijn in de as. De gebouwen, de inboedel en het machinepark zijn volledig vernield. De andere afdelingen zoals houtbewerking, montage waterbehandelingstoestellen, elektronica en elektro montage draaien terug op volle capaciteit. En de afdelingen Venneborg werden niet onderbroken, de metaalbewerking, folieverpakking, manuele en machinale verpakking. Wij wensen de directie en medewerkers van de Brug veel steun met de heropbouw van de getroffen afdelingen. Het Accel team.