REMOTE SUPPORT

Accel @ the movies

Home / Nieuws / Accel @ the movies
Accel @ the movies
 
Accel @ the movies
26 augustus 2013 , in Alles, Events

 
Op 21 augustus nodigde Accel zijn klanten en partners uit op ‘Accel @ the movies’. Een ontspannen filmavond in Kinepolis Antwerpen. Op het programma stonden een introductie door gastspreker  Koen van den Brandt van Atlas Business Training (www.abt.be);   De avant-première van Jobs, de blockbuster over het leven van Apple-topman Steve Jobs en we sloten af met een gezellige netwerkreceptie. Meer dan 400 personen schreven zich meteen in voor dit exclusieve evenement. Lag dat aan het boeiende levensverhaal van Steve Jobs? Aan de acteerkunsten van hoofdrolspeler Ashton Kutcher? Of aan de lekkere hapjes en drankjes op de receptie? Wij houden het op een combinatie van factoren. We bedanken alle aanwezigen voor hun komst. En kijken nu al uit naar een nieuwe editie van Accel @ the movies! Het Accel team.