REMOTE SUPPORT

Childwood wint Innovation Award

Home / Nieuws / Childwood wint Innovation Award
Childwood wint Innovation Award
 
Childwood wint Innovation Award
26 september 2013 , in Alles, Klanten

Childwood heeft deze week de "Innovation Award" gewonnen op de Kind und Jugend-beurs in Keulen. In de categorie "Furniture" was de Evolu-stoel de concurrentie te snel af. De Evolu-stoel is een 3 in 1 eetstoel voor kinderen die zich aanpast aan 3 gebruikelijke tafelhoogtes (keukeneiland van 90cm, standaard eettafel van 75 cm en kindertafeltje van 50 cm).  Het was al de 9de keer dat Kind + Jugend de beste producten voor baby’s en peuters verkiest. De internationale jury was geïmponeerd door het innovatieve idee, de uitstekende technologie en de functionaliteit van deze stoel. Proficiat vanwege het Accel ICT service-team.

Bezoek de Childwood site