REMOTE SUPPORT

End of life van Microsoft Server 2003

Home / Nieuws / End of life van Microsoft Server 2003
End of life van Microsoft Server 2003
 
End of life van Microsoft Server 2003
13 mei 2014 , in Alles, Microsoft, IT-infrastructuur
Microsoft heeft aangekondigd dat de end of life datum voor Server 2003 en SBS 2003 is vastgelegd op 14 juli 2015. Vanaf dat ogenblik is er geen support meer voor Server 2003, waardoor de veiligheid zal afnemen en verschillende soft- en hardware niet meer geschikt zal zijn voor Server 2003.

Wat wil dat zeggen?

Microsoft zal geen patches en beveiligingsupdates meer uitbrengen wat een reëel gevaar betekent voor uw applicaties en business. Nieuwe bedreigingen zullen niet meer behandeld worden en Microsoft waarschuwt ook voor implicaties op de performantie. Experts schatten dat er nog 10 miljoen servers met Server 2003 werken.

Dringend tijd voor actie dus!

Bekijk met een van onze consultants wat voor uw bedrijf de meest efficiënte oplossing is. Investeren in een nieuwe server of meteen de infrastructuur moderniseren door bijvoorbeeld uw e-mail naar de cloud te brengen. Dan moet u geen investering doen en betaalt u een vast bedrag per gebruiker per maand.

E-mail al in de cloud en Server 2003 nog in gebruik?

U heeft uw e-mail al in de cloud, maar gebruikt Server 2003 nog voor andere doeleinden ? Ook dan is actie aan de orde. Onze consultants lichten graag toe wat de opties zijn voor uw bedrijf. Afspraak maken met uw consultant