REMOTE SUPPORT

Accel 11de in 'Ons bedrijf is triactief'

Home / Nieuws / Accel 11de in 'Ons bedrijf is triactief'
Accel 11de in 'Ons bedrijf is triactief'
 
Accel 11de in 'Ons bedrijf is triactief'
29 september 2014 , in Alles, Events
Zondag 28 september organiseerde de Vlaamse Liga van Bedrijfssport naar jaarlijkse traditie een bedrijventriatlon onder de naam 'Ons bedrijf is Triactief'. In teams van 8 tot 10 personen wordt de volledige afstand van een Iron Man triatlon afgelegd.

Net als vorig jaar was Accel ook van de partij. In een zonovergoten en warm Herentals startte het Accel-team in de eerste reeks. Geplaagd door enkele blessures startte het Accel-team met 8 i.p.v. 10 zwemmers aan de zwemproef van 152 lengtes, goed voor 3,8 km zwemmen. Het team finishte wel netjes binnen de voorziene tijd. 

De aanlsuitende fietsproef werd grotendeels in groep afgewerkt. Vermits de fietstijd niet meetelde voor de eindtijd hield Accel er een gezapig tempo op na, om zo krachten te sparen voor de loopproef.

De afsluitende loopproef onder een (te) warme zon was zwaar, maar het team oversteeg zichzelf en finishte uiteindelijk in een eindtijd van 37'56", wat een 11de plaats in het eindklassement opleverde. Dat resultaat hopen we uiteraard volgend jaar te overtreffen.

Proficiat aan het team, en bedankt aan de supporters!

Uitslag 'Ons bedrijf is triactief'

Uitslag

Foto's

09-triatlon -collage