REMOTE SUPPORT

Belgacom wordt Proximus

Home / Nieuws / Belgacom wordt Proximus
Belgacom wordt Proximus
 
Belgacom wordt Proximus
29 september 2014 , in Alles
Wat Belgacom in maart al aankondigde, is vanaf vandaag een feit. Voortaan worden alle diensten van Belgacom (zowel vaste en mobiele diensten als ook de network-based ICT solutions) onder de merknaam Proximus gecommercialiseerd.

De grens tussen het mobiele, het vaste netwerk en IT is zo dun geworden dat de fusie naar één uniek merk een logische stap is. Met één sterk merk, dat het beste uit twee werelden combineert.

Wat verandert er?

Buiten de naam verandert er voor de gebruikers eigenlijk niets. Uw producten, diensten en tariefplannen blijven exact zoals u ze hebt gekozen. Ook Accel blijft uw vertrouwde Proximus-partner voor KMO's.

Waarom Proximus

Volgens Proximus: "Proximus is een Latijns woord en betekent ‘dichtbij’. Met Proximus willen we dichter bij onze klanten, dichter bij u, staan. We willen nog een stap verder gaan in het ontwikkelen van oplossingen die al wat voor u belangrijk is dichtbij brengen: uw activiteiten, uw klanten, uw leveranciers, uw medewerkers, uw partners en uw familie. Dankzij een toegewijd team zijn wij altijd beschikbaar wanneer u ons nodig hebt."