REMOTE SUPPORT

Wat vonden onze klanten van hun ritje in de BMW i3

Home / Nieuws / Wat vonden onze klanten van hun ritje in de BMW i3
Wat vonden onze klanten van hun ritje in de BMW i3
 
Wat vonden onze klanten van hun ritje in de BMW i3
22 september 2014 , in Alles, Klanten
Wie een nieuwe prospect voor Accel aanbrengt mag een week in de Accel BMW i3 rondrijden. Deze klanten delen graag de ervaringen van hun testweek.

Zelf ook een prospect doorgeven?

Tom Marien, zaakvoerder Boekhoudkantoor Marien BVBA
“Eerst sceptisch om te rijden met een elektrische wagen, maar na een week gereden te hebben met de BMW i3: ongelooflijk verrast. Elektrisch rijden rijdt even goed (misschien wel beter) dan met een verbrandingsmotor.
De acceleratie is ongelooflijk, een echte aanrader!”

Jan Huygens, zaakvoerder A Audit 
“Het leuke aan de BMWi3 is dat hij vooruit vliegt als je op de gaspedaal duwt. Bij hoge snelheid zie je dan wel de batterij ook snel leeglopen …”

Rik Michel, zaakvoerder Boekhoudkantoor Smits – Van den Bempt - Michel
“Rijden met de i3 was een unieke ervaring. Geen uitstoot, geen motorlawaai en een verbluffend optrekvermogen. Ideaal als stadswagen gezien de beperkte actieradius. Voor verdere afstanden (nog) niet zo geschikt, maar het doet een mens zeker eens nadenken omtrent zijn mobiliteit. Dit soort wagens zal waarschijnlijk / hopelijk de toekomst worden, zeker een evolutie om mee op te volgen. Bedankt Accel.”

Jan Jacobs, zaakvoerder Jako Teamsport
"Wat me zal bij blijven is de reactie van de mensen op de parking van de Colruyt wanneer ik geruisloos achter hen kwam aangereden. Priceless !"

Danny Rombouts, managing director Monitor personeelsadvies
"Zeer relax en uitermate stil rijden! Vooruitstrevend design met veel meer ruimte aan de binnenzijde dan wat je zou verwachten aan de buitenkant. Keerzijde van volledig elektrisch rijden was mijn eerste kennismaking met “range anxiety”… waar kan ik opladen, ga ik er nog geraken,… Niettemin een zeer leuke ervaring. Bedankt Accel!"