REMOTE SUPPORT

DTM Taxi neemt Metropole over

Home / Nieuws / DTM Taxi neemt Metropole over
DTM Taxi neemt Metropole over
 
DTM Taxi neemt Metropole over
27 februari 2015 , in Alles, Klanten
Het is altijd leuk nieuws als Accel-klanten in de media komen, zeker met positief nieuws.

Zo vernamen wij onlangs dat DTM Taxi collegabedrijf Metropole Taxi heeft overgenomen. Op die manier wordt DTM nog meer actief in de Antwerpse binnenstad en het havengebied. Metropole Taxi staat voor 24 taxi’s waardoor DTM nu aan een totaal van 90 taxi's komt in heel de stad.

"DTM verbindt nu ook al heel wat kleinere taxibedrijfjes en zelfstandigen (zoals de Vlaamse Taxi Centrale en VHF ‘Yellow Cabs’ Taxi uit Brasschaat) via het nieuwe dispatchsysteem van DTM.", vertelt Steve Van Avermaet van DTM.

Lees hier het artikel in Gazet van Antwerpen.