REMOTE SUPPORT

Persbericht: Accel en C&N fusioneren en gaan verder als 1 vennootschap

Home / Nieuws / Persbericht: Accel en C&N fusioneren en gaan verder als 1 vennootschap
Persbericht: Accel en C&N fusioneren en gaan verder als 1 vennootschap
 
Persbericht: Accel en C&N fusioneren en gaan verder als 1 vennootschap
29 juni 2015 , in Alles
Sinds kort opereren Accel Computer Service nv met hoofdzetel in Edegem en C&N bvba in Herentals als 1 vennootschap onder de naam Accel.

In 2011 nam Accel een meerderheidsparticipatie in het collega-bedrijf C&N, toen nog in Geel. Het vertrouwen tussen beide bedrijven was de laatste jaren gegroeid vanuit een losse samenwerking. Dankzij de participatie kon Accel zijn team van medewerkers aanzienlijk uitbreiden. Als IT-partner voor kmo’s in Antwerpen versterkte het bedrijf hierdoor tevens zijn vertegenwoordiging in de Kempen.

Sinds vorig jaar al waren beide bedrijven actief onder de naam Accel. Door de interne processen te stroomlijnen slaagden Accel en C&N er ook in om als 1 partij naar buiten te komen. De samenwerking bereikte zopas zijn eindpunt door de 2 bedrijfsentiteiten samen te voegen tot 1 vennootschap.

Ruim 400 klanten

Accel profileert zich als de vertrouwde IT-partner voor kmo’s met geen of beperkte interne IT-ondersteuning. “We implementeren en ondersteunen IT-infrastructuur die de businessactiviteiten van onze klanten ondersteunt door gebruik te maken van geselecteerde moderne technologische producten en diensten. Ruim 400 bedrijven doen een beroep op onze diensten”, benadrukt Marc De Swaef, managing director van Accel.

Via het concept “Managed Services” doet Accel het volledige beheer van de IT-infrastructuur van kmo’s voor een vaste prijs per maand. De Accel-servicedesk is het paradepaardje van het ISO-gecertificeerd bedrijf.  Elke vraag of opdracht wordt zorgvuldig geregistreerd en permanent bewaakt in het ticketingsysteem Autotask. Dit garandeert een snelle en correcte opvolging van alle gemelde storingen. Een team van technische medewerkers helpt van op afstand of ter plaatse indien nodig. 

Accel heeft zich ook gespecialiseerd in cloud- en SaaS-oplossingen. In de 2 vestigingen in Edegem en Herentals staan in totaal 40 medewerkers paraat om support te bieden aan de klanten.