REMOTE SUPPORT

Altijd op de hoogte via de Accel-informatiekanalen

Home / Nieuws / Altijd op de hoogte via de Accel-informatiekanalen
Altijd op de hoogte via de Accel-informatiekanalen
 
Altijd op de hoogte via de Accel-informatiekanalen
08 juli 2015 , in Alles
De laatste 2 jaar investeerde Accel in het op poten zetten van enkele informatiekanalen naar de Accel-klanten. We lijsten voor u graag even op hoe u op de hoogte blijft over het reilen en zeilen binnen Accel en de IT-wereld in het algemeen.

Accel Nieuwsbrief

4x per jaar sturen we een Accel-nieuwsbrief uit naar onze klanten. Deze nieuwsbrief is opgebouwd rond actuele IT-thema’s en presenteert altijd ook enkele inspirerende cases en/of IT-tips die je dagdagelijks kan gebruiken.
Schrijf nu in op de nieuwsbrief
Bekijk het archief van nieuwsbrieven

Accel Twitter

Op Twitter vind je een interessante mix van actuele IT-artikels, maar dit is ook het kanaal dat we gebruiken voor het melden van (algemene) storingen. Zeker de moeite om te volgen dus!
Neem een kijkje op het Accel Twitter-account

Accel Facebook

Op de Accel Facebook-pagina vind je dan weer een mix van IT-artikels, Accel nieuwtjes en een blik in ons kantoor. Houd Facebook in de gaten en blijf op de hoogte van alles wat er beweegt binnen Accel.
Bekijk de Accel Facebook-pagina

Accel LinkedIn

Inspirerende cases en IT-nieuws. Dat is wat we op onze LinkedIn pagina aan jou willen aanbieden.
Bekijk de Accel LinkedIn-pagina Accel

Flickr

Alle Accel-foto’s op een rijtje, overzichtelijk opgesplitst in verschillende albums. Dat vind je uiteraard op ons Flickr kanaal.
Bekijk Accel-foto’s op Flickr

YouTube

Onlangs startte Accel ook met een eigen YouTube-kanaal, dat we de komende maanden verder willen uitbreiden. Je kan hier een blik werpen achter de schermen van onder meer Accel-teambuildings, maar je vindt er ook verslagen van door Accel georganiseerde evenementen.
Bekijk Accel video’s op YouTube