REMOTE SUPPORT

DBFACT en Windows 10 update: opgelet!

Home / Nieuws / DBFACT en Windows 10 update: opgelet!
DBFACT en Windows 10 update: opgelet!
 
DBFACT en Windows 10 update: opgelet!
17 juli 2015 , in Alles, DBFACT, Software
Microsoft heeft aangekondigd dat Windows 10 eind deze maand gelanceerd zal worden.

Tijdens enkele uitgebreide tests met een pre-releaseversie heeft Sage vastgesteld dat sommige instellingen m.b.t. de beveiliging en de rechten mogelijk problemen kunnen geven bij de installatie en de werking van Sage DBFACT.

Om er zeker van te zijn dat alles perfect blijft werken, vragen we u om de de installatie van de update naar Windows 10 nog even uit te stellen. Sage zal nieuwe testen uitvoeren wanneer de release versie van Windows 10 beschikbaar is. Wilt u toch upgraden naar Windows 10? Neem dan best even contact op met de Accel Service desk.

Lees ook onze eerdere blogpost over de Windows 10 update.