REMOTE SUPPORT

Call Connect: Bel gratis met uw virtuele telefooncentrale

Home / Nieuws / Call Connect: Bel gratis met uw virtuele telefooncentrale
Call Connect: Bel gratis met uw virtuele telefooncentrale
 
Call Connect: Bel gratis met uw virtuele telefooncentrale
03 februari 2016 , in Alles, Cloud
De flexibele telefonie-oplossing Call Connect van Proximus zorgt voor een naadloze integratie van vaste en mobiele telefonie. U krijgt toegang tot alle functies van Unified Communications die via de cloud beschikbaar zijn, dit tegen een vast maandelijks bedrag per gebruiker. Call Connect is een uiterst solide en bedrijfszekere oplossing voor elke KMO: Proximus is niet voor niets de nummer 1 in vaste en mobiele telefonie.

Eindeloze schaalbaarheid

Met Call Connect bent u zeker van maximale flexibiliteit. U kunt de functionaliteiten afstemmen op de specifieke noden van uw bedrijf en gebruikers toevoegen en verwijderen wanneer u dat wenst. U betaalt dus enkel voor wat u echt nodig hebt.

Oneindige mogelijkheden

Dankzij Call Connect faciliteert u vlottere communicatie tussen werknemers en klanten. Elke werknemer blijft met één enkel nummer bereikbaar, ongeacht de plaats waar hij zich bevindt. En alle traditionele call management en PABX-functies zijn ook beschikbaar op zijn smartphone: parkeren van oproepen, interactive voice response, wachtrijen, presence management… Het kan allemaal. Kortom: uw werknemer is altijd en overal bereikbaar voor collega’s en klanten. Welkom in de wereld van het nieuwe werken.

Onvoorstelbaar budgetvriendelijk

U kunt een krachtige Call Connect oplossing in huis halen zonder startinvestering. U hebt geen hardware meer nodig en hebt geen onderhoud- of upgradekosten. Alles zit vervat in het vaste maandelijkse cloud-abonnement per gebruiker. Handig, eenvoudig en budgetvriendelijk. Dankzij de consistente gebruikersinterface voor alle devices zijn er evenmin opleidingen nodig om aan de slag te kunnen.

Uitermate veilig

Proximus staat garant voor een volledige veiligheidsgarantie en continu gescreende privacy. Accel geeft u de garantie dat u de juiste keuzes maakt. We verzekeren u een feilloze en snelle installatie en integratie met uw bestaande bedrijfstoepassingen.

Wilt u ook toegang krijgen tot alle functionaliteiten en voordelen van IP-telefonie, zonder te moeten investeren in een PBX-centrale? Lees de mogelijkheden op onze website of bel 03 460 35 35 voor een afspraak.