REMOTE SUPPORT

Accel versterkt partnership met Proximus

Home / Nieuws / Accel versterkt partnership met Proximus
Accel versterkt partnership met Proximus
 
Accel versterkt partnership met Proximus

Sinds mei 2017 is Accel Proximus-agent geworden. Dat wil zeggen dat Accel vanaf nu alle Proximus-producten aanbiedt.

Wat betekent dit concreet

Concreet wil dit zeggen dat u niet enkel voor IT-producten (hosting, internet, VoIP) bij Accel terecht kan, maar ook voor telco-producten (mobiele telefonie). Accel heeft intern een fulltime Proximus account manager ter beschikking die u kan bijstaan bij alle Proximus vragen en projecten.

Waarom is dit belangrijk voor u

Onze Proximus account manager Tina Janssens kan kort op de bal spelen. Ze staat uiteraard in rechtstreeks contact met uw account manager en het Accel technische team en heeft aan de andere kant een rechtstreekse lijn naar Proximus alsook toegang tot de interne tools en applicaties die Proximus gebruikt. De snelheid en implementatie van nieuwe Proximus-producten en -diensten zal hiermee aanzienlijk versneld worden.

Heeft u nu al een vraag?

Contacteer Tina via tina.janssens@accel.be.