REMOTE SUPPORT

Nieuws

Home / Nieuws
 
19 september 2017 , in Alles, Events

Accel Computer Service met hoofdzetel aan de Mechelsesteenweg in Edegem blaast dit jaar 25 kaarsjes uit. In die periode maakte de IT-markt een spectaculaire evolutie door. In functie daarvan liet zaakvoerder Marc De Swaef zijn bedrijf sterk mee evolueren. De focus ligt nu heel duidelijk op het extern beheer en ondersteuning van de IT-infrastructuur bij kmo’s. Voor de komende periode is Accel van plan om nog bijkomende vestigingen te openen mogelijk door andere bedrijven over te nemen.

 

Met ons New World of Work event in Frame 21 Herentals (14 juni 2016) daagden we 100 KMO’s uit na te denken over hun overlevingskansen. En die liggen voor een belangrijk deel in de cloud.

 
06 juli 2015 , in Alles, Events

De boog moet niet altijd gespannen staan. Daarom organiseert Accel regelmatig een teamactiviteit voor de medewerkers, zoals deze keer een slipcursus bij Jesco.

 
29 juni 2015 , in Alles, Events

Van 20 juni tot en met 5 juli 2015 vindt de Hockey World League plaats op de velden van KHC Dragons in het Park van Brasschaat. 20 Landenteams strijden hier voor een kwalificatie ticket voor de Olympische Spelen van Rio in 2016.

 
28 mei 2015 , in Alles, Cloud, Events, Klanten

Mobiel werken en bring-your-own-device raken meer en meer ingeburgerd in onze maatschappij. Tablets en smartphones zijn dagelijkse kost en medewerkers verwachten ook altijd en overal de bedrijfsapplicaties te kunnen consulteren. Zo ook bij de Belgische politie.

Pagina 1 van de 5
1 2 3 4 5 Volgende >