REMOTE SUPPORT

Nieuws

Home / Nieuws
 
16 maart 2020 , in Cloud, Microsoft, Software

Bent u ook bezorgd over hoe iedereen veilig op afstand kan werken tijdens de corona crisis? In dit artikel reiken we u een aantal praktische tips en oplossingen aan om uw medewerkers van thuis aan de slag te houden.

 
03 oktober 2019 , in Alles, Microsoft, IT-infrastructuur

Gisteren stelde Microsoft op zijn eigen event 3 interessante nieuwe producten voor: de Surface Neo, Surface Duo-telefoon en draadloze oortjes.

 
19 juli 2019 , in Microsoft

Dr. David Kellerman, docent aan de universiteit van technologie in New South Wales transformeert een klaslokaal van 500 leerlingen tot een intelligent zelflerend platform. Dr. Kellerman geeft lezingen aan meer dan 500 leerlingen per klas. 500 mensen die tegelijkertijd notities nemen van een projector, PDF consumeren, voorgekauwd lesmateriaal absorberen, etc. Dus hoe laat je 500 studenten met elkaar samen samenwerken, als 1 team, in real-time zonder gebonden te zijn aan één locatie?

 
19 juli 2019 , in Microsoft

Powerapps biedt bedrijven de kans om hun manuele processen via een drag-and-drop platform op een eenvoudige manier te automatiseren. Wat powerapps onderscheidt van andere platformen is dat dit product naadloos integreert met andere Microsoft 365 producten. Leg daarboven op de intelligente zelflerende AI modules van Microsoft Azure. En je krijgt een slim, eenvoudig no-code platform wat je toelaat mobiele- of webapplicaties te maken, zonder je grote budgetten of developers voor nodig hebt.

 
17 juli 2019 , in Microsoft

Wereldwijd gebruiken meer dan 19 miljoen mensen Microsoft Teams, waarvan ruim 13 miljoen dagelijks. Microsoft overstijgt daarmee zijn concurrent Slack, die een totaal van 10 miljoen dagelijkse gebruikers kent.

Pagina 1 van de 6
1 2 3 4 5 6 Volgende >