REMOTE SUPPORT

Nieuws

Home / Nieuws
 

Bedrijven investeren (als het goed is) meestal de nodige middelen om digitale data te beschermen. Maar wat met documenten die afgedrukt worden en op de printer blijven liggen?

 
24 oktober 2019 , in Alles, Security/veiligheid

Vandaag, 24 oktober, is het officieel: Accel behaalde een tijdje geleden de ISO 27001 certificering en ontving daarvoor vandaag het certificaat. En daar zijn we super trots op! Het behalen van dit certificaat wil zeggen dat Accel voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.

 

Wat gebeurt er als je medewerkers snel een groot bestand moeten delen met een klant of leverancier. Als het niet lukt via de IT-omgeving van het bedrijf, zullen ze zelf een andere oplossing zoeken. Een oplossing die je als bedrijf zelf niet onder controle hebt. En dat is gevaarlijk.

 
05 september 2019 , in Alles, Cloud, Security/veiligheid

Van een confidentieel loonvoorstel dat op de printer blijft liggen tot een gehackte database: ook voor KMO’s kunnen datalekken desastreuze gevolgen hebben. Met de groeiende vraag naar digitalisering neemt de kans op informatielekken alsmaar toe, al biedt technologie wel enkele handige oplossingen om bedrijfsdata eenvoudiger en doeltreffend te beveiligen.

 
01 augustus 2019 , in Alles, Security/veiligheid

In een moderne werkomgeving is cyberbeveiliging al lang niet meer “optioneel”. Het maakt niet uit hoe groot of klein je bedrijf is, vroeg of laat kan je worden aangevallen door hackers. Zij maken gebruik van veelvoorkomende kwetsbaarheden en gaten in de beveiliging. In dit artikel lijsten we de meest gemaakte fouten voor je op, zodat je deze direct kan rechtzetten en je bedrijf minder kwetsbaar maakt voor een aanval.

Pagina 1 van de 7
1 2 3 4 5 6 7 Volgende >