REMOTE SUPPORT

Nieuws

Home / Nieuws
 
16 maart 2020 , in Cloud, Microsoft, Software

Bent u ook bezorgd over hoe iedereen veilig op afstand kan werken tijdens de corona crisis? In dit artikel reiken we u een aantal praktische tips en oplossingen aan om uw medewerkers van thuis aan de slag te houden.

 
04 februari 2020 , in Alles, Cloud, Software

Niet alle medewerkers zitten een hele dag achter hun computer. Tussen twee meetings en een snelle lunch door, moeten ze misschien vlug nog de agenda afdrukken voor een volgende meeting. Dankzij moderne mobiele printoplossingen zoals Mobile Print van Kyocera kan dit ook. Maar is mobiel printen wel helemaal veilig?

 

Waarom investeren in modernisering van uw ICT als uw huidige omgeving perfect doet waarvoor ze bedoeld is? Een valabele vraag die een genuanceerd antwoord nodig heeft.

 
14 maart 2019 , in Cloud, Microsoft, Software

Het zat er al een tijd aan te komen, maar Microsoft is gestart met de omzetting van Skype for Business naar Teams. Dat wil zeggen dat Skype for business binnenkort zal ophouden te bestaan.

 

Sinds het intreden van de cloud is een werkplek per definitie een mobiele werkplek geworden. Mensen willen van overal, altijd en vanaf ieder apparaat toegang tot hun data. Zowel privé als op het werk.

Pagina 1 van de 4
1 2 3 4 Volgende >