REMOTE SUPPORT

Nieuws

Home / Nieuws
 
28 mei 2015 , in Alles, Cloud, Events, Klanten

Mobiel werken en bring-your-own-device raken meer en meer ingeburgerd in onze maatschappij. Tablets en smartphones zijn dagelijkse kost en medewerkers verwachten ook altijd en overal de bedrijfsapplicaties te kunnen consulteren. Zo ook bij de Belgische politie.

 
28 mei 2015 , in Alles, Security/veiligheid, Software

Er is een plotse toename vastgesteld van cyberaanvallen die de gebruikers van allerhande Internet Banking platformen treffen. Ook Isabel-gebruikers kunnen het slachtoffer worden van fraude of malware.

 

Als we ‘security’ zeggen denkt iedereen spontaan aan anti-virus, spamfilters en firewalls. Maar security is meer, veel meer, dan dat. In dit artikel hebben we het over het nut van een UPS (Uninterruptible Power Supply).

 
04 mei 2015 , in Alles, IT-infrastructuur

Wifi is overal. In steden, handelszaken en bedrijven. Omdat werknemers, bewoners en klanten altijd en overal draadloos op het netwerk willen met hun smartphone, tablet en laptop. En het moet snel en veilig. Kortom: we stellen met z’n allen bijzonder hoge eisen aan Wifi. Terecht, want met de huidige technologie kan het vandaag perfect.

 
04 mei 2015 , in Alles, Microsoft

Laat jij ook berichten onnodig opstapelen in je inbox? Met de ‘Clutter’ functie in Outlook voor Office 365 Business is dat verleden tijd.